fbpx

De Interieurstyling Box

Shop

Verzenden & Retourneren

Verzenden

Wij verzenden De Interieurstyling Boxen gratis binnen Nederland. Zodra jouw product wordt opgestuurd, zal je via de mail een track & trace link ontvangen waarmee je het product kan volgen. Niet thuis bij bezorging van de bestelling? Dan wordt het product afgegeven bij een pakketpunt, Hier blijft het product twee weken liggen. Daarna zal het product retour afzender gaan. Houd dus goed de track & trace in de gaten. 

Wanneer een product voorradig is, kan je dit binnen twee werkdagen thuis verwachten.

Bij ieder product is de verwachte levertijd aangegeven.

Voor alle producten geldt gratis verzending boven een orderwaarde van €50,-.

Controleer bij ontvangst van de producten van Bloomingville en J-Line direct of jouw product beschadigingen heeft en in goede staat is. Heeft het product beschadigingen? Geef dit dan direct via de vrachtbrief aan bij de bezorger tijdens de bezorging.

Indien je niet aanwezig bent op de vooraf aangegeven bezorgdata en tijd voor de aflevering van de producten van Bloomingville en J-Line, waardoor deze weer meegenomen dienen te worden door de bezorger, worden hiervoor kosten in rekening gebracht. De meubels dienen dan namelijk opnieuw geleverd te worden door de koeriersdienst en de kosten hiervan verschillen n.a.v. de hoeveelheid pallets en/of gewicht.

Retourneren

Bij vrijwel elk product geldt een bedenktermijn van 14 dagen na levering van je bestelling.

Alle items moeten in originele staat en inclusief originele verpakking worden teruggestuurd.

Je kunt via onze website jouw retour melden, waarna wij jou het retourlabel en diverse informatie toesturen.

Zodra het product in goede staat bij ons is binnen gekomen, zullen wij het geld terugstorten op de rekening waarmee je de bestelling hebt gedaan. Dit kun je binnen 14 dagen na ontvangst retour, op je rekening terug verwachten.

Retourneren van de boxen en diverse accessoires is gratis.

Het retourneren van de producten van Bloomingville en J-Line brengt kosten met zich mee. Deze kosten zijn afhankelijk van grootte, gewicht en/of aantal pallets.

Bij de verwerking van het retourneren van deze producten zijn wij gebonden aan de leverancier. Dit verschilt tevens per product en hiervan wordt je na de retourmelding binnen vijf werkdagen van op de hoogte gebracht.

Producten van May and Fay kunnen alleen omgeruild worden. Dit is alleen indien de kwaliteit van het product bij bezorging niet goed is, dan ontvang je een vervangend product.

Het behang van May and Fay wordt speciaal per klant gedrukt. Als je een order besteld en achteraf nog één kan er kleurverschil optreden, doordat er twee batches zijn.

Het behang van Eijffinger wordt in grotere batches gedrukt. Alsnog kan het zo zijn dat een batchnummer bij eventuele nabestelling niet meer leverbaar is, waardoor je kleurverschil kunt hebben bij een nabestelde rol behang. Geef bij een nabestelling het batchnummer van de door jou ontvangen rollen behang door, dan kunnen wij nagaan of deze nog leverbaar is.

REGISTER

Stel je vraag
Hi!
Heb je vragen over onze producten of over jouw bestelling? Dan kun je jouw vraag ook stellen via Whatsapp!