fbpx

De Interieurstyling Box

Shop

Algemene voorwaarden

DE INTERIEURSTYLING BOX respecteert de privacy rechten van haar online bezoekers/klanten en herkent het belang van het beschermen van de informatie die zij over hen verzameld. DE INTERIEURSTYLING BOX heeft een privacy beleid welke wij als richtlijn gebruiken voor de manier waarop wij de informatie die onze bezoekers/klanten ons geven, verzamelen, opslaan en gebruiken.

Door het bezoeken van www.deinterieurstylingbox.nl en www.deinterieurstylingbox.com aanvaard en accepteer je de richtlijnen en praktijken zoals beschreven in deze Algemene voorwaarden.

DE INTERIEURSTYLING BOX mag persoonlijke informatie gebruiken voor het verwerken van jouw bestellingen, voor het verwerken van betalingen, voor het beheren van jouw account en om haar bezoekers een persoonlijke winkelervaring te bieden.

 

Privacy

Wij zijn verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

DE INTERIEURSTYLING BOX verzameld persoonlijke informatie op verschillende manieren, wanneer je een bestelling plaatst of wanneer je een account aanmaakt. Door te registreren voor een account accepteer je de verzameling van jouw persoonlijke gegevens door DE INTERIEURSTYLING BOX. Om jouw bestelling te kunnen verwerken, om op fraude te kunnen controleren en om jouw bestelling te kunnen voltooien moeten wij, voor elke bestelling die geplaatst wordt, de volgende informatie verzamelen en opslaan: jouw naam, e-mailadres, huisadres, verzend- en factuuradres en telefoonnummer.

Wij gaan uiterst secuur om met jouw gegevens. Deze gegevens slaan wij veilig op en deze zijn niet bereikbaar voor onbevoegden. Jouw gegevens worden alleen gebruikt door ons en onze leveranciers.

De persoonlijke informatie die je verstrekt kan worden gedeeld met fraude opsporingen diensten en instanties die kredietwaardigheid controleren. Als wij dit wettelijk verplicht zijn, zullen wij deze informatie ook verstrekken aan elke relevante rechtelijke instantie. Verzendgegevens zoals naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer kunnen worden gedeeld met leveranciers en/of koeriersdiensten. Deze gegevens worden gedeeld om je van de beste service te kunnen voorzien en zullen door onze leveranciers/koeriers niet worden doorgespeeld aan derde partijen voor enig ander doel.

Bankgegevens zullen nooit gedeeld worden met derde partijen en worden alleen gebruikt om jouw betaling te verwerken.

 

Fraude

Wij hopen niet te maken te krijgen met fraude, maar mocht het nodig zijn, gebruiken wij de klantgegevens om fraude te voorkomen en tegen te gaan. Als het noodzakelijk is, moeten wij gegevens doorgeven aan overheidsinstanties.

 

Betalen

Als je een bestelling hebt geplaatst en je order wilt betalen, dan kom je in een veilige betaalomgeving terecht om je aankoop af te ronden. Je gegevens worden opgeslagen in onze administratie, zodat we een eventuele retour gemakkelijk kunnen verwerken.

 

Verzending

Wij verzenden boven de €50,- gratis binnen Nederland. De verwachte levertijd is per product aangegeven. Echter kan het voorkomen dat dit uitloopt. Hier hebben wij helaas zelf geen controle over. Houdt hierom de track & trace link in de gaten.

 

Retourneren

Voor retourneringen geldt dat de geretourneerde producten in exact dezelfde staat dienen te zijn als aflevering. Bekijk tevens de retourvoorwaarden op de Verzenden en retourneren pagina.

 

Klantenservice

Voor vragen, klachten en meer informatie kun je een mail sturen naar info@deinterieurstylingbox.nl. Wij nemen alle mails binnen twee werkdagen in behandeling.

REGISTER

Stel je vraag
Hi!
Heb je vragen over onze producten of over jouw bestelling? Dan kun je jouw vraag ook stellen via Whatsapp!